Violet C. Landers

Az Egy őrült történet 4. részét Violet C. Landers írta. A következőkben az ő bemutatkozása következik. Remélem, a színes sorok olvasása közben kedvet kaptok arra, hogy belekukkantsatok más munkáiba is.

Violet C. Landers vagyok és 2006-ban kezdtem el írni. Első könyvem az Ádám és Éva az Apokalipszisben 2012-ben jelent meg. Ezt sorra követték a történet folytatásai: Apokalipszis 2. /Halottak könyve/ (2013), Apokalipszis 3. /Válaszút/ (2014), Társas-játék (krimi regény – 2015) és az Éjfél (12 novella félelemre és romantikára éhezőknek) címmel ugyancsak idén jelent meg novelláskötetem.
Egy évig írtam cikkeket a INFÓCSAJOK oldalakra, amit nagyon szerettem, viszont a regényírástól sok idő elvett. De jelent meg cikkem a Női portálon és a CyberPress-en is.
Szeretek írni, mert olyankor abban a világban élek, amit én teremtettem. Szeretek azonosulni a szereplőkkel, beleképzelni magamat a helyükbe és így tovább gondolni a történetet.
Az Apokalipszis-sorozatom 5 kötetes, ebből azonban még csak az első három rész jelent meg.
Az első történeteimet, amikor kategorizálni kellett nem tetszett, hogy azt mondták rá, hogy fantasy. Számomra a fantasy egy elvarázsolt világ, mint például a Harry Potter történetek, a Gyűrűk ura vagy a Csillagok háborúja. Én a valósághoz hasonlóan elképzelt világot teremtek, olyan szereplőkkel, akiknek nincsenek varázsképességeik mégis meg kell oldaniuk egy-egy élethelyzetet. Szeretek feszültséget teremteni, az izgalmakat fokozni és emiatt néha morbid elgondolások is születnek. De ezektől még nem érzem magamat horror-írónak.
Nagyon klassz érzés, amikor olyan visszajelzéseket kapok -például a novelláim kapcsán-, hogy ismételt olvasáskor is elfogta az olvasót a félelem. Mert ettől válik hitelessé egy elképzelt történet. S talán letehetetlenné is.
A műveimben gyakran beleírom az épp aktuális történéseket az életemből. De ezeket csak én tudhatom, hogy meddig hiteles és honnantól továbbgondolás vagy kitaláció. Sok kép a fejemben egy-egy álom alapján született és ettől még érdekesebb.
Általában több történeten dolgozom egy időben. Így most még a RÉM/ÁLOM/KÉPEK-en és pár hete kezdtem egy újabbat, de ennek még nincs címe. A sok jó gondolatot lejegyzem, aztán ha elfogy az ihlet, akkor „pihentetem” egy darabig. Vannak történetek, amelyeknek még érniük kell bennem. Szeretem, ha olyan hatások érnek, amelyek segítenek abban, hogy lelkileg fejlődjek és a történet folytatódni tudjon.

Www.violet-c-landers.webnode.hu

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s