Romantikát karácsonyra II.

Mai ajánlatomban a romantika kalanddal és erotikával párosul.

VICTORIA GREEN: Valter és Vivien

A tizenöt éves Vivien beleszeret Valterba, az új szomszéd fiúba, aki gyönyörű szemével, verseivel és szavaival hódítja meg a lányt. Édesanyja, amint megtudja, hogy lánya kivel találkozik, eltiltja tőle. Vivien semmit sem ért, addig a percig, amíg meg nem tudja a szörnyű igazságot.

23515948_1204884719612695_1278374351_n„– Miért nem barátkozhatok Valterrel?
– Aki bókol, és rózsát ad, az nem barátkozni akar – jegyezte meg szúrósan. Én lesütöttem a szememet. Anyám tovább folytatta, nyugodtabb hangon.
– Azért Vivi, mert a fiú nem hozzád való. Valter egészen máshogy látja a világot, mint mi!
Ebből egy kukkot sem értettem. Ennek így nem volt értelme. Nincs is egyforma ember a világon. Mindenki egy picit más, de ettől még nem rossz. Anyám biztosan látta az arcomon, hogy nem győzött meg, ezért folytatta.
– Hogy fogalmazzak neked… – sóhajtott.
Kezdett egy kicsit megrémíteni. Valamit elhallgat előlem…”

Izgalmas, lebilincselő, megrázó, szerelmi történet!

„Mikor a szőke hercegemről ábrándoztam, nem pont egy problémás gyermekkorral megáldott bűnözőt képzeltem el.”


EGRI ZSANNA: Az Ördög lánya 1. Szilvia arab világa

Hogy kerül egy magyar lány a gazdag arab sejk hajójára?

23476242_1203974169703750_91931824_nSzilvia huszadik születésnapján szembesül azzal, hogy az apja a helyi maffiafőnök. Nem marad más választása, mint elfogadni az arab utazást, amely csak újabb veszélybe sodorja.

Ali sejk jachtjáról nem mindennapi módon távozik, és egyenesen egy beduin faluba vezet az útja, ahol végre barátokra talál. A nyugalmat kereső lánynak mégis vissza kell térnie Magyarországra. Vajon mi vár rá? Magára kell öltenie a maffia-királynő köntösét, vagy

Vagy szembeszállnia bűnözőkkel, rendőrökkel?

Némi bűnügyi szállal átszőtt eseménydús történetet olvashatunk, ami nem nélkülözi a kalandot, romantikát.

Egri Zsanna mesés tájakra, egzotikus helyszínekre kalauzolja el az olvasóit, miközben egy pillanatra sem hagyja lankadni figyelmüket.


EGRI ZSANNA: Az Ördög lánya 2. Beduin sólyom

Hogy lesz egy magyar férfiból beduin sejk?

23439472_1203974293037071_226774755_nHúsz év után Ali sejk magával viszi Szilvia és Jafar  gyermekeit, akaratuk ellenére, egy világtól elzárt villába. A kétségbeesett anya Jafarral együtt a fiatalok megmentésére siet, de egy baljós esemény folytán Szilvia fiának nyoma vész. A súlyosan sérült, emlékezetét vesztett férfit egy beduin táborba vezényli a sors. Az immár Ramel nevű fiatalember semmit nem tud előző életéről, ahogy a sérülése előtti érzéseire sem emlékezik. Vajon visszatér az emlékezete, és rátalál az édesanyára, és a szerelmére? Minderre fény derül az Ördög lánya II. könyvében, ahol egy különleges, egzotikus világot ismerhetünk meg, tele túlfűtött érzelmekkel, vágyakkal, csalódásokkal.

Az első két rész már csak korlátozott számban kapható. A 3. rész november második felében jelenik meg nyomtatott könyvben.


EGRI ZSANNA: Az Ördög lánya 3. Meghalsz a szerelemért

Egy jóslat, egy eltűnt menyasszony, ennyi elég az Erős Pistának becézett férfinak, hogy elinduljon az arab sivatagba. Nem is sejti, hogy egyszer csak elnyeli a sivatag homokja, és mire magához tér már Indiában van. Közben menyasszonyát, a feltűnő szépségű Jázmint egy régi szerelem arab vidékre szólítja, ahol pillanatok alatt egy hajón találja magát.

23476688_1203974436370390_1520595660_nA luxushajó tulajdonosa Jázmin anyját, Szilviát zsarolja, akinek harcba kell szállnia a lányáért, meg kell küzdenie a múltjával, sőt még az életét is kockára kell tenni.

A sorozat igazán kalandos, izgalmas résszel zárul, amelyből nem hiányozhat a romantika, szerelem, szenvedély sem. Aki nem olvasta az első két részt, annak is különleges élményt nyújthat a történet. Az egzotikus helyszínek, idegen kultúrák, magyar szereplők egy különleges világba röpítik az olvasót.


EGRI ZSANNA: Meghívó nászútra

Ádám és Éva a feltűnő kinézetű ikerpár rég nem látott mostoha bátyjuk esküvőjére utazik, aki feledhetetlen utazást ígér. Luxus utat egzotikus vidékekre, különleges helyekre. Igazi álomnyaralást.

23439238_1203974569703710_374465476_nÁron tíz éve él nem mindennapi életet Jemenben, ismert állatorvosként, tiszteletbeli beduinként.

  A testvérek a sivatagon átvágva indulnak az ismeretlen menyasszonyhoz, ám egy hirtelen homokvihar elszakítja őket egymástól. Az egyedül maradt lányt egy feltörekvő beduin férfi menti meg, aki a táborukba viszi. Ám semmi sem az, aminek látszik. Egy szerencsés fordulatnak köszönhetően ismét egymásra találnak a testvérek.

Különös érzelmek, izgalmas történések követik egymást. Két esküvő, emberrablás, kalóztámadás, egy lelőtt szakács… Mi minden fér még bele egy ilyen őrült nászútba, Jementől a Seychelle szigetekig?   Egy izgalmas, különleges történetet olvashatunk, meglepő fordulatokkal, nem mindennapi szerelmekkel fűszerezve.


EGRI ZSANNA: Elveszve Mexikóban

Te mit tennél, ha egy reggelen nyomtalanul eltűnne az ágyadból a szerelmed? Csupán egy Mexikóba szóló repülőjegy, és harmincmillió forint maradna utána?

23439281_1203974733037027_1637701457_nA magyar származású Kathybe beleszeretett John King a gazdag mexikói-angol üzletember, akinek titokzatos módon nyoma veszett. A jelek szerint a menyasszonyával távozott, de Kathy tudja, hogy sem menyasszonya, sem családja nincs a férfinak.

Kathy összeszedi minden bátorságát, és elindul megkeresni a szerelmét.

Mexikóban magyar segítőkre talál két utazásszervező férfi és egy nyomozólány személyében. A férfiak nemcsak az eltűnt Johnt, hanem Kathy kegyeit is keresi.

Mexikóban különös, rejtélyes dolgokra derül fény, és semmi sem az aminek látszik.

A magyar lány teljesen összezavarodik, a szíve egyre inkább az egyik magyar férfihoz húzza, és amikor úgy tűnik végleg elveszítette Johnt, nagy lépésre szánja el magát. Miközben Mexikóvárosban rátalálnak az elveszett férfira, aki semmire nem emlékszik a múltjából…


EGRI ZSANNA: Bűnös angyalok

A mexikói Cárcel de mujeres női börtön frissen szabadult rabjainak csupa rejtély a múltja. A két mexikói és a magyar lány előző életében ott lapul a cselszövés, gyilkosság, babona és megannyi titok.

23476520_1203975996370234_1353314060_nA férfigyűlölő Ofélia tizenöt évesen a teste áruba bocsájtásában látja a jövőjét. Egészen a leggazdagabb körökig jut el, amikor életébe belép egy rejtélyes férfi.

A magyar lány, becenevén Chica, jövőjét a gazdag mexikói-angol John King vagyonában látja, és nem is sejti, hogy barátnője, Ofélia múltjában is ott van a férfi. A férfi, akinek a vesztét köszönheti.

Újrakezdhetik az életüket a bűnös múlttal rendelkező lányok? Vagy visszarántja őket a kegyetlen múlt?

Van esélye a megátkozott luxus prostituáltnak a tiszta szerelemre?

Érzelmek, testi vonzódások, szex, szerelem.

Az erotikus, romantikus történet Mexikóba kalauzolja el az olvasóit, ahol nem mindennapi kapcsolatokra, rejtélyes titkokra derül fény.


És a legújabb, ami szintén november második felében lesz elérhető:

EGRI ZSANNA: Megégett szív

 „Ismerem az arcod minden árnyalatát, a halvány rózsaszín barackvirágtól a tűzpiros illatos babarózsáig. Ismerem a finom liliom illatodat, és amikor könnyes a szemed, az pontosan olyan, mint harmatos hajnali rét.”

23439301_1203980783036422_470507657_nLehet egy kertészből hat hét alatt csillogó sztárt faragni? Be lehet-e tartani egy őrült fogadalmat, és vőlegény nélkül esküvőt szervezni?

Sámson és Edina szerelmét egy tűz elemészti. A sorsuk az, hogy elinduljanak a sztárok világa felé. Sorsuk kettévált, de az első szerelem még összeköti őket.

Vajon Gabi, az egykori modell, és a Krabiszky modellügynökség vezetője képes arra, hogy meglágyítsa a márványszívű férfit? Vagy a férfit a régi szerelem fogva tartja, és nincs egyetlen szikra sem a füstös ronccsá vált szívében?

Az összes könyv megvásárolható:  www.szív-titkok-könyv.hu

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s