Fantasyt karácsonyra

A kortárs irodalom egyik kedvelt ága nem csak a fiatalok számára remek ajándék.

E. M. Miller: AZ ÖRÖKSÉG

örökségKözépkor: A magyarországi vámpírtársadalom vezetője segítséget kér a Kamarilla vezetőjétől Morpheustól, mert titokzatos eltűnések és egy gyilkosság borzolja a falu lakosainak idegeit és mindennapjaikat. A falu boszorkánya, Amanda ekkor megjósolja Morpheusnak Julietta érkezését, de sem ő, sem a társai nem hittek neki. Majd amit mesének hittek 460 évvel később valósággá válik.

Julietta Speer élete egy csapásra megváltozik, miután levelet kap egy londoni ügyvédi irodától, miszerint örökölt egy házat Magyarországon.  Mit sem sejt arról, hogy anyai ágon a gonosz leszármazottja, továbbá arról sem tud, hogy családjában 30-40 évente vámpír születik.  Ő a következő nemzedék.

Mindeközben az újjáéled a gonosz, és izgatottan várja két ellenfelének érkezését. Megérkezésük előtt elkezdi mind a két lány idegeinek felborzolását: titokzatos,rímekbe szedett üzeneteket küld számukra,amik egyben feladványok is, a két lánynak megfejtésük közbe közben kell rájönniük az igazságra a családjukkal kapcsolatban.

Megvásárolható: Colorcom  Kiadó. colorcom.hu

Facebook írói oldal: facebook.com/EM-Miller-Hivatalos-szerzői-oldala

A könyv Facebook oldala: facebook.com/EMMiller-Az-Örökségó


T. C. Lang: A LÁMPÁS NYOMÁBAN

cover.jpgEgy ​halandó és egy angyal. Egy kulcs. És egy démoni sereg, ami elválasztja őket egymástól.

Meddig terjed a mese világa? Mi választja el a valóságtól? És mit tehet egy hétköznapi lány, amikor átlépi a kettő közt húzódó határt?

Sarah felszolgálóként tengeti mindennapjait. Meg van róla győződve, hogy az angyalok és démonok a képzelet szüleményei, mégis ő talál rá a mennybéli lényre, Ronaelre.

Az angyalnak vissza kell szereznie az ellopott Lámpást az Alvilágból, ám csak akkor tud alászállni érte, ha megtalálja az emberek közt rejtőző Lovasokat. A számára ismeretlen közegben való eligazodáshoz szüksége van a lány segítségére. Együtt erednek a bukott angyalok nyomába, amivel hihetetlen események sora veszi kezdetét.

Sarah-t minden veszély ellenére elbűvöli az a világ, amelybe bepillantást nyer, miközben érzései Ronael iránt egyre inkább elmélyülnek – azok viszonzására azonban éppoly csekély az esély, mint küldetésük teljesítésére…

Egy angyalt szeretni még sosem volt ilyen kockázatos!

Dedikált könyv rendelés: tclang.hu

A könyv és a borító grafikájából készült egyedi ékszerek most kedvezménnyel kaphatóak.


Sophie Taylor: NÉGY ŐSELEM – Lángolás

23414186_1981392101887837_1796830423_nA föld… szilárd, mozdíthatatlan, kitartó.
A levegő… játékos, mókás, tiszta.
A víz… hideg, komoly, mélyen érző.
A tűz… energikus, szenvedélyes, makacs.
Él a négy őselem ezen a Földön…
Négy fiatal kapta meg azt az átkot, – vagy áldást -, hogy a négy őselem szelleme a testüket használja, hogy a démonokat távol tartsák az élőktől. Nem könnyű feladat egyikük számára sem.
Eveline sose hitt másban, csakis önmagában. Megvolt a saját élete, a tervei és az álmai… Ám egy nap az egész rendszer összeomlott. Történt valami, ami felélesztette a testében mélyen szunnyadó, ősi erőt: a tüzet… Ő volt a Tűz leánya.

Karácsonyi akció: Dec. 6-tól Dec. 12-ig 20 % kedvezménnyel vásárolható majd meg a könyvem vagyis 3110 Ft lesz a kiadónál is és nálam is. Tőlem dedikáltan lehet vásárolni. A shop.colorcom.hu/?konyv=negyoselem linken rendelhető a regényem.


 

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s